Via deze website willen wij ouders, ex-internen en geintereseerden informeren en op de hoogte houden van geplande en gepasseerde activiteiten.

 

Op deze pagina zal u steeds terecht kunnen voor een selectie van een aantal artikelen, dit is dus een levende pagina die regelmatig zal veranderen van inhoud.

 

In het submenu hieronder kan zien dat we werken met twee nieuws-kanalen:

 

  • Belangrijke mededelingen
  • Activiteiten
 

 

 

  • Belangrijke mededelingen

Hier kan u terecht voor belangrijke mededelingen. Alles wat gecommuniceerd moet worden naar de ouders toe zal in dit nieuws-item verschijnen. Het is aan te raden dit nieuws-item (samen met de belangrijke mededelingen rechts bovenaan deze website) regelmatig eens te bekijken. Deze belangrijke zaken zullen ook altijd gecommuniceerd worden via mail.

  • Activiteiten

Na elke activiteit trachten we steeds een verslagje online te zetten, in dit menu zal u dus steeds de laatste verslagen kunnen lezen geschreven door opvoeders en/of internen. Ook kan u steeds terecht in ons fotoboek voor foto's van de activiteiten.

Activiteiten zijn steeds te herkennen aan de afkorting van de vestiging voor de titel - MU voor hoofdzetel A. Musschestraat & SP voor Sportinternaat.

 

 

 

 

 

We wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!