inzet mailVanaf maandag 7 oktober kan u de opvoeders van de hoofdzetel Musschestraat bereiken via het nieuwe e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mogen wij vragen om dit e-mailadres op te nemen in uw adresboek.

inzet sluitingsuurIn onze hoofdzetel Musschestraat sluit het internaat zijn deuren om 8u30.

 

De vestiging Topsport sluit op vrijdag omstreeks 17u de deuren van het internaat. Mogen wij vragen rekening te houden met dit sluitingsuur en bagage en valiezen dus voor 17u op te halen in de verfrissingsruimte.

inzet computersAls internaat trachten wij onze internen zoveel mogelijk te stimuleren tot het actief deelnemen aan activiteiten en mondeling sociaal contact. De computer en sociale media zijn dan ook de grootste verleiding tijdens ontspaningsmomenten.

 

Vanaf heden zullen op de momenten dat het internaat activiteiten organiseert (op donderdag in de MU en op woensdag in SP) internen dan ook geen toegang meer krijgen tot het internet, tenzij voor dringend schoolwerk.

 

We willen ook nogmaals benadrukken dat geweldadige computerspelletjes niet thuis horen op internaat. We zullen hierop de komende weken nog meer en nog strenger controleren.

 

Via deze website willen wij ouders, ex-internen en geintereseerden informeren en op de hoogte houden van geplande en gepasseerde activiteiten.

 

Op deze pagina zal u steeds terecht kunnen voor een selectie van een aantal artikelen, dit is dus een levende pagina die regelmatig zal veranderen van inhoud.

 

In het submenu hieronder kan zien dat we werken met twee nieuws-kanalen:

 

  • Belangrijke mededelingen
  • Activiteiten
 

 

 

  • Belangrijke mededelingen

Hier kan u terecht voor belangrijke mededelingen. Alles wat gecommuniceerd moet worden naar de ouders toe zal in dit nieuws-item verschijnen. Het is aan te raden dit nieuws-item (samen met de belangrijke mededelingen rechts bovenaan deze website) regelmatig eens te bekijken. Deze belangrijke zaken zullen ook altijd gecommuniceerd worden via mail.

  • Activiteiten

Na elke activiteit trachten we steeds een verslagje online te zetten, in dit menu zal u dus steeds de laatste verslagen kunnen lezen geschreven door opvoeders en/of internen. Ook kan u steeds terecht in ons fotoboek voor foto's van de activiteiten.

Activiteiten zijn steeds te herkennen aan de afkorting van de vestiging voor de titel - MU voor hoofdzetel A. Musschestraat & SP voor Sportinternaat.

 

 

 

 

 

We wensen u alvast veel lees- en kijkplezier!